ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τον έκανε… γιο-γιο!


Ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιοτάμ - «Γιο-Γιο» - Χαλπερίν (25 πόντους, 6τρ) ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, επικρατώντας στην παράταση 87-83 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. 

Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη των «ερυθρολεύκων» και στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με διαφορά τεσσάρων πόντων, δίνει στους Πειραιώτες την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μαζί το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ίβκοβιτς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχε το πάνω χέρι, εκμεταλλευόμενη τα επιθετικά ριμπάουντ (16) που «μάζεψε» παίρνοντας πολλές δεύτερες επιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε λίγο πριν το φινάλε και πήγε το ματς στην παράταση (σκορ: 76-76 )με στόχο να καλύψει το -4 του πρώτου αγώνα. Εκεί όμως, «μίλησε» ξανά ο Ισραηλινός γκαρντ που πήρε από το… χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε μία πολύ σημαντική νίκη. 


Δεν φάνηκε η απουσία του Νεστέροβιτς από την μία, λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του Μπουρούση, ενώ από την άλλη το «όπλο» Νίκολας ήταν παροπλισμένο και αυτό φάνηκε παρά την εξαιρετική εμφάνιση του... ακούραστου Διαμαντίδη (21 π).


Βίντεο από το ντέρμπι…




Δεν υπάρχουν σχόλια: