ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)



Χερσόνησος: Ειρήνη Αντωνοπούλου
Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών η Παναχαϊκή μάχεται σήμερα στην έδρα του Ολυμπιακού Χερσονήσου, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι «κοκκινόμαυροι» με νίκη θα παραμείνουν στην πρώτη θέση και θα θέλουν έναν μόνο βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά , προκειμένου να πανηγυρίσουν τον τίτλο και την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Σε replay…
3’ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ: Πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Παναχαϊκής ο Ουρτάδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα ξερό δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι (0-1)
26’ Σέντρα του Ατματζίδη από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε στον Αριστεινίδη και πέρασε κόρνερ…  
30’ Κεφαλιά του Κυβελίδη από καλή θέση, μπλόκαρε ο Μουτράκης…
32’ ΔΟΚΑΡΙ: Μπαλιά Ατματζίδη, κεφαλιά Κυβελίδη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι…
36’ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Σε θέση τετ α τετ ο Ατματζίδης έκανε το σουτ με εξουδετερωμένο τον Μουτράκο, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ…  
40’ ΠΕΝΑΛΤΙ :Ο Ματθαιάκης ανέτρεψε τον Ατματζίδη στην μικρή περιοχή και ο ρέφερι του αγώνα κ. Λιαχούδης υπέδειξε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κυβελίδης αλλά ήταν άσχημα χτυπημένο και ο Μουτράκης με σχετική ευκολία μπλόκαρε…  
45’ Σουτ Ατματζίδη η μπάλα άουτ…
59’ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ: Μπαλιά του Φούφουλα στον Κυβελίδη που πλάσαρε τον Μουτράκη και 2-0!
66’ Σουτ του Ατματζίδη, μπλόκαρε ο Μουτράκης…
78’ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Αραβιάκης ανέτρεψε τον Ατματζίδη και ο κ. Λιαχούδης υπέδειξε το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Μουτράκης απέκρουσε!
78’ Ο Καλοομίρης με ένα ωραίο δυνατό σουτ μειώνει το σκορ σε  2-1…   
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ (Α. Βαρδάκης): Μουτράκης, Αραβιάκης, Αριστεινίδης, Γιακουμάκης (75’ Χαλκιαδάκης), Κίτσας, Σωμαράκης, Βλάχος, Μαραγκουδάκης, Μπεκρής, Ματθαιάκης, Καλογερής (77’ Βασιλείου).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Η. Φυντάνης): Κύργιος, Δαμιανίδης, Ντίνας (66’ Μαρτίνος), Ιωάννου, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος, Κοκλιώτης, Ουρτάδο, Ατματζίδης, Κυβελίδης (76’ Καραγιάννης), Φούφουλας (64’ Δελαπόρτας).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Καπουτζής, Χαδήμογλου (Μακεδονίας).
4oς: Μπινιχάκης (Λασιθίου).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Ματθαιάκης (Χερσόνησος) - Φούφουλας (Παναχαϊκή)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
* Περίπου 100 άτομα βρίσκονται στο γήπεδο, στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, βρίσκονται και 20 φίλαθλοι της Παναχαϊκής.  
* Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης –είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί- που ξεκίνησε τη σεζόν στην Παναχαϊκή, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και βρήκε «στέγη» στη Χερσόνησο, χαιρέτησε την αποστολή των «κοκκινόμαυρων».
*Στο γήπεδο Χερσονήσου έκανε την εμφάνισή του Ευγένιος Γκέραρντ , ο οποίος αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: