ΣΗΜΕΡΑ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Έξι μήνες σε Κούγια που κλήθηκε ξανά με Μπέο, Πατέρα!



Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έξι μήνες και πρόστιμο 40.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αλέξης Κούγιας από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, λόγω της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι Παναχαϊκής-Ασπροπύργου τον περασμένο Ιανουάριο. 



Ο πρόεδρος των Πατρινών, εξάλλου, κλήθηκε εκ νέου σε απολογία βάσει των καταγγελιών εναντίον του από τον Αχιλλέα Μπέο. Ο τελευταίος, καθώς και ο Νικόλας Πατέρας, κλήθηκαν επίσης να καταθέσουν για την υπόθεση!


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης στις πλάτες του Αλέξη Κούγια. Η συμπεριφορά του στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο στις 19/1/2011, του κόστισε 40.000 ευρώ σε πρόστιμο, καθώς και μια εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα, καλείται να πληρώσει επιπλέον 40.000 ευρώ (σύνολο 80.000) για την ΠΑΕ Παναχαϊκή που κρίθηκε συνυπεύθυνη για τις πράξεις του.

Την ίδια στιγμή, η πειθαρχική επιτροπή της Football League-Football League 2, κάλεσε τον Αλέξη Κούγια σε απολογία για την επόμενη Πέμπτη 5 Μαΐου, έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε εναντίον του ο Αχιλλέας Μπέος για δυσφήμηση του αθλήματος. Η υπόθεση αφορά την ιστορία των κασετών και τα όσα έχει καταγγείλει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου για το ρόλο του γνωστού ποινικολόγου και τη σκοπιμότητα της εμπλοκής του (άνοδος της Παναχαϊκής κλπ). Ο Αχιλλέας Μπέος, έχει καταγγείλει παράλληλα και το Νικόλα Πατέρα ως υποκλοπέα και τρόπον τινά συνεργάτη του Κούγια στην υπόθεση. Για το λόγο αυτό, το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΑΕ έχει κοινοποιήσει την κλήση και στους Μπέο, Πατέρα, τους οποίους επίσης καλεί για να εκφράσουν τις θέσεις τους.

Τέλος, η εκδίκαση της ένστασης της Καλλιθέας κατά του κύρους του αγώνα με τον Ιωνικό (υπόθεση πλαστών δελτίων) αναβλήθηκε για την επόμενη Πέμπτη 5/5.

Άρης Ασβεστάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: