ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΕΚ γερά μείνε στα χαρτιά!!!

«Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα»

 Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή που τον αποβάλλει από το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, εξέδωσε ο Ηλυσιακός. 

«Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα», αναφέρεται σε αυτήν, ενώ παράλληλα γίνεται έκκληση προς τον κόσμο της ομάδας μην παρασυρθεί σε ενέργειες που θα την βλάψουν.

Η ανακοίνωση:

«Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα… Αυτό που κατέκτησε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, με ιδρώτα και αίμα, κάποιοι επιχειρούν να το κερδίσουν στις δικαστικές αίθουσες, με μία απόφαση-μνημείο ενός ανθρώπου που προφανώς αγνοεί το νόημα του αθλητισμού ή έπεσε θύμα πλάνης.

Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα φτάσουμε μέχρι την άκρη του κόσμου για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη. Όχι αυτή που καταργεί την προσπάθεια των παικτών ελαφρά την καρδία. Το ΑΣΕΑΔ είναι το επόμενο βήμα...

Μέχρι τότε, καλούμε τον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, παρά την οργή και την αγανάκτηση του, να επιδείξει ψυχραιμία και σύνεση και να μην παρασυρθεί σε ενέργειες που θα βλάψουν την ομάδα. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρξει δεύτερο έγκλημα με θύμα τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ κατέκτησε την παραμονή του μέσα στο γήπεδο. Γι’αυτό νιώθουμε ότι έχουμε στο πλάι μας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων και των ανθρώπων του μπάσκετ που κατά γενική ομολογία παραδέχτηκαν ότι η ομάδα μας ήταν από τις καλύτερες της κατηγορίας.

Όσοι λοιπόν αποφάσισαν να τυλίξουν τον ιδρώτα των παικτών μας σε μια κόλλα χαρτί και να την πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων, θα νικηθούν. Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτά προς το παρόν».

ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
 
 
·        Το 2008 στον αγώνα Απόλλωνα Καλαμαριάς – Ολυμπιακού, χρησιμοποιήθηκε από την Καλαμαριά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής Βάλνερ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.
 
·        Το 2011 ο Ηλυσιακός είχε στη θέση του προέδρου τον Γαμπιεράκη, αλλά σύμφωνα με την προσφυγή της ΑΕΚ, πραγματικός πρόεδρος ο Δελημπαλταδάκης, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα να είναι πρόεδρος σε ΚΑΕ.
 
·        Το 2008 ο Ολυμπιακός προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη μερικές μέρες μετά τον αγώνα στον οποίο έγινε η παρατυπία, ως όφειλε.
 
·        Το 2011 η ΑΕΚ περίμενε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και αφού υποβιβάστηκε στην Α2 σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, θυμήθηκε να προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη, για να καταγγείλει ότι όλη τη χρονιά ο Ηλυσιακός είχε «λάθος πρόεδρο»…
 
·        Το 2008 την τελική απόφαση για το θέμα Βάλνερ, άνηκε στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό (CAS, Court of Arbitration for Sport). Η γνωστή διεθνής παράγκα…
 
·        Το 2011 την απόφαση για την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 έλαβε ο Έλληνας Αθλητικός Δικαστής…
 
·        Το 2008 η μισή, αντι-Ολυμπιακή, Ελλάδα υπερασπίστηκε με πάθος την μικρή Καλαμαριά, ενάντια στην «αδικία» που υπέστη λόγω της… εφαρμογής των διεθνών κανονισμών! Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το γεγονός ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέκτησε την τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, 8 βαθμούς κάτω από την τελευταία ομάδα που σώθηκε, τον Εργοτέλη που είχε 30 βαθμούς.
 
·        Το 2011 η μισή, αντι-Ολυμπιακή, Ελλάδα κάνει την πάπια για την αδικία ενάντια στον μικρό Ηλυσιακό…
 
Άλλωστε, σύμφωνα με τους τιμητές του δικαίου και της ηθικής, ανήθικο είναι μόνο ότι ωφελεί τον Ολυμπιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: