ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!

Τελικός... ΝΤΡΟΠΗ!


Τελικά για να πανηγυρίσει έναν τίτλο στην καριέρα του ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπρεπε να καεί η... μισή Αθήνα, να μετατραπεί το ΟΑΚΑ σε ρωμαϊκή αρένα και να σφαγιαστεί ο Ατρόμητος στον τελικό! Η ΑΕΚ, εν μέσω οργίων και άγριων επεισοδίων, επέστρεψε στους τίτλους, επειδή έτσι ήθελαν ο Κάκος, ο περιβόητος βοηθός Τρύφων απ' τη Δράμα και φυσικά ο... Σοφοκλής Πιλάβιος!

Τα επεισόδια άρχισαν από νωρίς το μεσημέρι, οπότε και οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν στο κέντρο της Αθήνας με οπαδούς του Παναθηναϊκού, καταστράφηκαν περιουσίες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ τα έκτροπα δεν έλειψαν ούτε απ' το ΟΑΚΑ. Πριν απ' την έναρξη του ματς είχαμε σύγκρουση οπαδών της ΑΕΚ με τα ΜΑΤ, αλλά και οπαδών των δύο ομάδων, που εκτόξευαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου!
Ο τελικός άρχισε με τον Κάκο να ανέχεται τα σουλάτσα των οπαδών της ΑΕΚ στο κουλουάρ του στίβου, αλλά την... πινελιά του έβαλε ο βοηθός Τρύφων απ' τη Δράμα, ο ίδιος που ουσιαστικά έβαλε το χεράκι του για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα απ' τον ΠΑΟΚ, υποδεικνύοντας τρία ανύπαρκτα οφσάιντ στους παίκτες των Πειραιωτών! Τώρα που ήταν δύο μέτρα οφσάιντ ο Λυμπερόπουλος δεν το είδε και έτσι η ΑΕΚ προηγήθηκε, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ και όταν ο Μπαχά έκανε το 2-0 (για μία ΑΕΚ που δεν είχε φάση ως τότε!), οι Περιστεριώτες κατέρρευσαν, με τον Καφέ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Σημειωτέον ότι στα μέσα του δευτέρου μέρους, στο 1-0 ακόμα, ο Κάκος δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Αναστασάκου απ' τον Δέλλα. Ψιλά γράμματα, όμως, είναι αυτά, για έναν τελικό που πήγε όπως ήθελαν οι... διοργανωτές του! Και στο φινάλε, οι παίκτες του Ατρομήτου δέχθηκαν επίθεση από τους κάφρους του Αδαμίδη! Εύγε σε όλους σας...
(Δημοσίευση: 30.04.11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: