ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΑΣ


Σήμερα τα σπουδαία για την παράταξη Δημαρά, καθώς στις 7 το βράδυ συνεδριάζει η δημοτική ομάδα με βασικό θέμα... τις γκρίνιες που τελευταία παρατηρούνται αλλά και την μη ψήφιση πρότασης της δημοτικής αρχής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παράλληλα ο κ. Δημαράς συγκαλεί συνέλευση της παράταξης "Τώρα για την Πάτρα" την προσεχή Τετάρτη. Επίσης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αύριο στις 12 το μεσημέρι.
Ηδη πάντως σύμβουλοι που προέρχονται από τον χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς εκτιμούν πως όλα όσα συμβαίνουν έχουν σχέση με εσωτερικές "συμμαχίες" στην παράταξη. Αναμενόμενο, κατά άλλους, από την στιγμή που η παράταξη Δημαρά συγκροτήθηκε από "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ, στελέχη της ΝΔ που διεκδικούσαν... Δημαρχία, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.Κάποιοι μάλιστα εξαρχής είχαν μιλήσει για "παζλ" στην δημοτική αρχή.

Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέοι Ανθρωποι νέα πόλη" Κώστας Χριστόπουλος, έκανε την εξής δήλωση: "Δεν πρέπει να παραιτηθεί σε καμία περίπτωση ο κ. Δημαράς. Διότι έχει την ευθύνη απέναντι σε όσους τον ψήφισαν και θα πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία του. Αλλωστε δεν υπάρχει κανείς από την δική του ομάδα που να έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό σημαίνει πως θα οδηγηθούμε σε μία περίοδο ανυπαρξίας και ακυβερνησίας δεδομένου ότι θα υπάρχει ένας Δήμαρχος χωρίς πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: